Vereniging Lever Action Geweer

Wassenaarse Lever Action Schutters

Kampioenschap Lever Action Schieten 2021

Vanaf 1 juni 2021 gaat de KLAS weer open en gaan wij de strijd aan om het Kampioenschap Lever Action Schieten. Het wordt een kort schietjaar van 7 maanden en daarom zullen de vier hoogste maandscores mee tellen voor de strijd om de titel Kampioen Lever Action Schieten 2021.

Elke maand wordt de Beste Schutter van de KLAS bekend gemaakt. Deze schutter zal een mooie prijs krijgen te besteden in de kantine van SV Juliana. De eindscores worden verwerkt in de KLASsering en aan het eind van het jaar wordt de Kampioen Lever Action Schieten 2021 bekend gemaakt. Elke schutter behaalt aan het eind van het jaar een eigen resultaat in de KLASsering en wordt daarbij uitgedaagd om die KLASsering in het volgende jaar weer te verbeteren. 

De twee beste schietkaarten (op de 25 en/of 50 meter) van de maand (10 schoten op elke kaart) kunnen vanaf 1 juni 2021 weer in de KLAS-kast worden gestopt. Indien niet alle 10 schoten op de schietkaart terecht kwamen maar op de moederkaart, dan dient de schutter dit zelf aan te geven op de schietkaart om aan een totaal van 10 schoten te komen. De scores voor de maanden juni en juli 2021 worden samengeteld, zodat wij voor het interne Kampioenschap Lever Action Schieten uitgaan van zes maanden, waarvan de vier hoogste scores mee tellen voor het Kampioenschap en de KLAS-sering.

Voor de buitenlandse KLAS-genoten en andere schutters die de schietkaarten niet bij SV Juliana in de KLAS-kast kunnen stoppen, geldt dat zij een foto van de schietkaarten kunnen toezenden aan mail@wlas.nl.