Vereniging Lever Action Geweer

Wassenaarse Lever Action Schutters

Onderlinge jubileumwedstrijd 13 februari 2021 "Het JulianAatje"

Op zaterdag 13 februari 2021 zullen de leden van SV Juliana wordt voor de tweede maal onderling strijden op de 25 meter om de mooie wisselbeker "Het JulianAatje". 

Deze wedstrijd is door de leden van SV Juliana ter ere van het 100-jarig bestaan van SV Juliana op 1 november 1919 opgedragen aan de Voorzitter van SV Juliana. Op 30 oktober 2019 vond de wedstrijd voor de eerste keer plaats. Aan deze wedstrijd werd deelgenomen door alle ervaren Lever Action-schutters van SV Juliana, maar ook de nog minder ervaren schutters lieten verbazingwekkende prestaties zien. Het schieten met een Lever Action-geweer bleek ècht een Appeltje-Eitje te zijn ...

De wedstrijd kon in november 2020 helaas niet doorgaan door de Corona-beperkingen en is verplaatst naar 13 februari 2021. Er zullen weer mooie prijzen te winnen zijn en naast de deelname aan de jubileumwedstrijd kan er ook weer geschoten worden op de Appeltje-Eitje kaart: "niet geschoten, is altijd mis".  

Wiens naam zal op de wisselbeker "Het JulianAatje" kunnen worden bijgeschreven? En natuurlijk een eervolle vermelding op het Trofeëenbord van de Wassenaarse Lever Action Schutters. 

De uitnodiging voor deze onderlinge wedstrijd volgt binnenkort.