Vereniging Lever Action Geweer

Wassenaarse Lever Action Schutters


Lidmaatschap

Wilt u ook lid worden van onze leuke vereniging? Dat kan. Stuur ons dan een mail. U ontvangt dan een bewijs van lidmaatschap van de Wassenaarse Lever Action Schutters.

Wat krijgt u ervoor terug?

In de eerste plaats steunt u met het lidmaatschap een vereniging van enthousiaste Lever Action Schutters, die wedstrijden wil organiseren voor het schieten met Lever Action-wapens in alle gangbare kalibers. De vraag naar wedstrijden en onderlinge competities in Nederland is groot. Het regelmatig oefenen voor en deelnemen aan wedstrijden bevordert de vaardigheid in het schieten met een Lever Action-geweer, én verbetert de prestaties. Het is inspirerend om deze mooie tak van de schietsport op een serieuze wijze met elkaar in competitie-verband te kunnen beoefenen. 

Ook wordt door de Wassenaarse Lever Action Schutters het Kampioenschap Lever Action Schieten, de "KLAS", georganiseerd voor de beste Lever Action-schietkaart van het jaar. Hieraan zijn ook mooie prijzen verbonden. En vanaf 1 juli 2021 wordt op SV Juliana de dynamische schietvaardigheidstraining DLAS georganiseerd. Reden genoeg om lid te worden van de Wassenaarse Lever Action Schutters ...! 

Bij de wedstrijden die door SV Juliana, in samenwerking met de Wassenaarse Lever Action Schutters, worden georganiseerd zijn mooie prijzen te winnen. Op vertoon van het bewijs van lidmaatschap van de Wassenaarse Lever Action Schutters kunt u € 2,50 korting krijgen op het inschrijfgeld voor de wedstrijden georganiseerd bij SV Juliana.

Als lid van de Wassenaarse Lever Action Schutters wordt u ook uitgenodigd voor de onderlinge wedstrijden, die regelmatig op SV Juliana worden georganiseerd. Ook bij die wedstrijden zijn er altijd leuke prijzen te winnen, ook voor de nog wat minder vaardige Lever Action-schutters. Te denken hierbij is aan de Appeltje-Eitje-kaart bonuskaart.

Het lidmaatschap van de Wassenaarse Lever Action Schutters bedraagt € 20 per jaar en is contant te betalen in de WLAS-KAS bij het Kaartenbureau van SV Juliana in Wassenaar.

Met uw bijdrage steunt u een vereniging van enthousiaste Lever Action-schutters, die op een serieuze wijze onderling en in wedstrijdverband  met een Lever Action-geweer de schietsport willen beoefenen. 

Het lidmaatschap staat open voor een ieder die het schieten met een Lever Action-geweer een warm hart toedraagt. 

Ieder lid is voor ons bijzonder en wij zijn trots op elk lid! Meld u daarom snel aan voor het lidmaatschap en ontvang een uniek bewijs van onze bewondering voor u.

Het sponsoren van wedstrijden, competities of kampioenschappen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Neemt u hiervoor contact met ons op via het contactformulier.