Vereniging Lever Action Geweer

Wassenaarse Lever Action Schutters

28 november 2021 - vierde LAG Katwijk

Op zondag 28 november 2021 heeft SSV Katwijk de vierde LAG-wedstrijd in Katwijk georganiseerd, een onderlinge wedstrijd waarbij traditiegetrouw een aantal Wassenaarse Lever Action-schutters het opneemt tegen een club fanatieke Katwijkse Lever Action-schutters. 

Er werd heel goed geschoten op deze wedstrijd. De winnaar van de vier LAG-wedstrijd was een topschutter van Katwijk schoot een mooie serie van 110 punten, met een eindscore van 94 punten. De tweede prijs ging ook naar een Katwijkse Lever Action-schutters, die zelfs een totaal-score had van 117 punten (!), maar gelet op de overall hoge score gingen daar 3 achten vanaf en eindigde hij met een eindscore van 93 punten op de tweede plaats. De Wassenaarse eer werd gered door een Wassenaarse Lever Action Schutter met een totaalscore van 109 punten met een eindscore van 91 punten. Het was dus spannend aan de top van het klassement. 

De wedstrijd was weer goed georganiseerd en een groot succes en wij kijken uit naar de volgende LAG-wedstrijd bij SSV Katwijk.