Vereniging Lever Action Geweer

Wassenaarse Lever Action Schutters

Wedstrijd 12 december 2021

En nu gaan wij ons opmaken voor de laatste Lever Action Geweer-wedstrijd van 2021 die meetelt voor het Kampioenschap Lever Action Geweer 2021 en voor de RANKING in de discipline Lever Action Geweer.

De deelnemers voor deze laatste Lever Action Geweer-wedstrijd van dit jaar zijn al driftig aan het trainen op de beide afstanden. Aan de top gaat het er om spannen wie in 2021 gaat strijken met de eer om Kampioen Lever Action Geweer 2021 op de 25 en 50 meter te worden. 

Maar niet alleen de trouwe deelnemers doen mee met de wedstrijd, er is zeker ook sprake van opkomend talent uit onverwachte hoek. Het is dan ook bijzonder knap dat je na een ampele poging al zo'n mooi groepje op 25 meter kunt schieten. Hulde!

De enthousiasme voor het Lever Action Geweer-schieten wint terrein en veel Lever Action-schutters van omringende schietverenigingen melden zich aan voor het lidmaatschap van onze mooie vereniging van Lever Action Schutters.  Een enkeling meldde zich na het lossen van slechts 10 schoten met een .38Sp op de 50 meter, gezien het resultaat van dit prachtig strakke wapen meteen al aan voor de wedstrijd. Bravo!

Inschrijven voor deze wedstrijd kan via de online baanplanner.

Wij gaan er een feestje van maken in deze decembermaand!