Vereniging Lever Action Geweer

Wassenaarse Lever Action Schutters

Wedstrijd 26 september 2021

Op 26 september 2021 heeft SV Juliana samen met de Wassenaarse Lever Action Schutters de tweede open Lever Action Geweer-wedstrijd georganiseerd.

De wedstrijd was wat minder druk bezocht dan de vorige wedstrijd, maar desalniettemin was het weer reuze gezellig en was de wedstrijd een groot succes. De hoge score van 190 punten op de 25 meter van vorige wedstrijd werd zelfs geëvenaard! Op de 50 meter werd een mooie score neergezet van 161 punten door een Katwijkse Lever Action Schutter. KLASSE dus!

De winnaars gaan naar huis met een mooie prijs en voor alle deelnemers stond een versnapering als aanmoediging voor na de wedstrijd klaar. 

De scores liggen dicht bij elkaar en het wordt spannend aan de top om de strijd voor het Kampioenschap Lever Action Geweer

Op zondag 7 november 2021 en zondag 12 december 2021 is er tijd voor een revanche om de behaalde scores te gaan verbeteren.

Klik hier voor de uitslagen op de 25 meter en 50 meter. Deze wedstrijd telt mee voor het Kampioenschap Lever Action Geweer en tevens voor de RANKING Lever Action Geweer.